top of page
banner2.png

Huom! Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia, vahvistamme osallistumisen tai pääsyn varasijalle mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse, joten tarkistathan postin säännöllisesti (myös roskapostin).

Jos nuoret haluavat samaan ryhmään ystäviensä kanssa, pyrkikää ensisijaisesti ilmoittautumaan mahdollisimman pian. Mahdollisuuksien mukaan, voimme tehdä muutoksia ryhmäjakoihin.

Otamme ilmoittautumisia vastaan klubin alkuun saakka, mutta pidätämme oikeuden kerhojen muutoksiin suosiosta riippuen. Kaikista muutoksista ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Klubin maksu tapahtuu laskulla.

Toimitamme laskun sähköpostitse, muun tärkeän informaation ohessa, vahvistuksen jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan kesän klubeihin, ennen kuin on myöhäistä!
Valitse klubi:
Kuvaus- ja julkaisulupa

Kiitos ilmoittautumisestasi!

HUOM! Emme voi soveltaa harrastustoimintaan 3 vuoden ikärajajoustoa!

"KAVI:n (Kansallinen audiovisuaalinen instituutti) tulkintalinjaksi on vakiintunut, että ikärajajoustoa ei tule käyttää lapsiryhmissä. Tämä koskee kaikkea toimintaa, jonka osana kuvaohjelmia tarjotaan julkisesti. Ikärajajoustoa ei tule siten soveltaa esimerkiksi harrastustoiminnassa, kunnallisessa nuorisotyössä, järjestöissä, seurakunnissa, yritystoiminnassa tai vapaaehtoistoiminnassa edes vanhempien luvalla tai ammattikasvattajan läsnä ollessa."

Lue lisää aiheesta osoitteessa https://www.pelikasvatus.fi/ohje-ikarajajouston-soveltamisesta/

Ymmärrämme, että etenkin Fortnite on nuorempien suosiossa ja ohjeistukseen ollaan hakemassa muutosta pelikasvattajien toimesta, jotta samaa ikärajajoustoa voidaan myös harrastetoiminnassa käyttää.

bottom of page